Ayşe Sak Ortaokulu

Vizyon: 21. yüzyılın gerektirdiği bilgi toplumu ışığında ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmayı hedefleyen bu doğrultuda geleceğe yön verecek bilim, akıl ve değerlerini rehber edinmiş nesiller yetiştiren kurumları ile Antalya’ya ve Türkiye’ye model olmak.

Misyon: Eğitim kalitesi ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmak.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Yok
Isınma: Klima
Servis Bilgisi: Okulumuza servis hizmeti vardır.
Sportif Etkinlikler: 2021/2022 Eğitim-Öğretim Yılı Başarılarımız: Atletizm Küçük Erkekler Antalya Birinciliği Küçük Kızlar Fırlatma Topu Antalya Birinciliği Atletizm Küçük Erkekler 60mt Antalya Birincisi Yıldız Erkekler 100mt Engelli Koşu Antalya Üçüncülüğü Küçük Erkekler Fırlatma Topu Antalya Üçüncülüğü Yıldız Erkekler Atletizm Antalya İkinciliği Küçük Kızlar Atletizm Antalya Üçüncülüğü Tenis Küçükler Kız Mahalli Müsabakaları Antalya Dördüncülüğü Bisiklet Küçükler Kız Takımı Antalya İkinciliği Bisiklet Yıldızlar Erkek Antalya Dördüncülüğü Bisiklet Küçükler Erkek Antalya Dördüncülüğü
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI PROJELERİMİZ ONAYLANDI.BİLİM FUARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.
Proje Çalışmaları: PANDEMİ BAHANE DEDEM NİNEM ŞAHANE ETWİNNİNG PROJESİNDE KURUCU ORTAK OLARAK GÖREV ALMAKTAYIZ.PROJEMİZİ SONLANDIRIP E-TWİNNİNG KALİTE ETİKETİNİ ALDIK.

WEB - https://aysesakortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ALTINKALE MAH. 4320 SK. NO 1 DÖŞEMEALTI / ANTALYA

Öğretim Şekli :Tüm Gün.

Yerleşim Yeri - Döşemealtı ilçesinde Altınkale Mahallesinde bulunmaktadır.

Adres - ALTINKALE MAH. 4320 SK. NO 1 DÖŞEMEALTI / ANTALYA

Ulaşım Antalya Burdur karayolu üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 15 km ; İlçe merkezine uzaklık ise 5 km´dir.